Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken holder lukket torsdag og fredag pga. helligdag

Secret Jardin

Skab det perfekte miljø til dine planter med et grotelt
Med et Secret Jardin grotelt har du det helt perfekte miljø til at dyrke planter, som er isoleret fra alt andet. Et Secret Jardin telt er det perfekte valg til skabe et indendørs grorum eller til andre storby planteprojekter. Disse grotelte er meget gennemtænkte og skaber et godt miljø. Et miljø, som virkelig kan få planterne til at vokse. Teltene har udsugningshuller, er lystætte, har en reflektiv folie på indersiden, som gør at plantelyset bliver reflekteret tilbage. Dertil kan disse Secret Jardin telte købes i mange forskellige størrelser og former, så du kan uden tvivl finde et Secret Jardin grotelt, der er helt perfekt til dine behov.
Secret Jardin Grotelte af høj kvalitet til indendørs brug
Secret Jardin er en af verdens mest kendte producenter af grotelte og det skyldes naturligvis en kombination af pris og kvalitet på teltene. Deres telte er designet på de bedst tænkelige måder og altid med høj faglig kvalitet. Denne høje faglige kvalitet med stor høst gør Secret Jardin Grotelte til et meget godt valg for dig der dyrker planter derhjemme. Ud over at fagligheden er i top med hensyn til planterne, så er selve teltenes konstruktion også i top. Det er lavet af slidstærke materialer og med en stærk optimeret struktur, der sikrer at teltet holder i lang tid.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål
Hvis du overvejer at købe et Secret Jardin grotelt, men har spørgsmål til hvilket du skal vælge, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via chatten på vores webshop, via telefon på 30 45 21 87 eller via vores kontaktside. Vi glæder os til at høre fra dig og til at sende det perfekte grotelt hjem til dig!

23 varer i alt