Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken holder lukket torsdag og fredag pga. helligdag

Kontakt os

Ring til os:

24 79 80 80

Send os en mail:

info@hydroponics.dk

Find os her:

Hovedgaden 12C – Nim

8740 Brædstrup

Hydroponics of Denmark ApS startede d. 1/9 – 1999, med det formål at hjælpe dem, der gerne vil have planter groende indendørs. Vi har gennem de seneste år haft en stor betydning for markedet, og kan i dag kalde os Danmarks største og ældste butik med salg af dyrkningsudstyr.

For os er kvalitet, service og succes hos vores kunder i højsædet, hvorfor vores produkter er nøje udvalgt fra markedets mest professionelle leverandører. Vi har fået lavet samhandelsaftaler med nogle af de største producenter af dyrkningsudstyr og tilbehør, herunder firmaer som ONA, GHE, Phresh Filters, Mammoth Telte, Sensi Seeds og mange andre. Med disse aftaler kan vi love kvalitet til Danmarks bedste priser. Produktudvalget på over 1000 artikler, giver et bredt udvalg til alle.

Da vi har mange års erfaring og er specialister inden for indendørs dyrkning, har vi mulighed for at hjælpe dig med råd og vejledning – uanset hvilket stadie du er på. Vi kan hjælpe dig med at samle udstyr til netop dit behov, i alle dimensioner.

”For os er dine behov og ønsker vigtige, kig forbi og lad os hjælpe dig”

Stort udvalg

Danmarks største growshop

Udforsk vores store og spændende katalog. Vi forhandler alle de bedste og mest anerkendte brands inden for branchen.